Kontakt

Kontakt os

Du er altid velkommen til sende os dine spørgsmål - både i og udenfor vores åbningstid. Vi gør vores bedste for hurtigt at vende tilbage til dig!
Fill out my online form.

Vil du være en del af DK Automobiler?

Hos DK AUTOMOBILER har vi en sjov og velfungerende hverdag - med masser af frihed under ansvar.

Teamet er sammensat af salg, administration og et bredt, velfunderet team af mekanikere og serviceteknikere på værkstedet - som alle møder ind med godt humør, bilentusiasme og god energi og som autoriseret Suzuki forhandler, autoriseret Suzuki serviceværksted og autoriseret Opel Partner er vi ikke bare opdateret - men har også et skarpt blik på fremtiden og ny teknologi.

Kunne du tænke dig, at være en del af holdet, så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning! Du kan også kigge ind til os på Dandyvej og snakke kort med enten Rasmus Nissen eller Martin Andersen - så kan vi hurtigt afstemme forventninger og vurderer om du som medarbejder og vi som virksomhed er et godt match!

Uanset om du mailer, ringer eller møder os, så behandler vi selvfølgelig din ansøgning fortroligt - og opbevarer den i henhold til de aktuelle GDPR retningslinjer. Vi gemmer den i ca. 6 måneder, så den ligger i stakken, hvis der skulle opstå muligheder. Herefter sletter eller makulerer vi den. Bemærk: Af hensyn til GDPR ønsker vi ikke at modtage CPR-nummer, helbredsmæssig historie eller info om politisk eller religiøs overbevisning.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Er du DK Automobiler´s nye mekaniker?

Der sker en masse på værkstedet på Dandyvej 5, Vejle.

Derfor søger vi lige nu en frisk, ung all-round-mekaniker med god basisviden, god energi - og lysten til både at “producere” og samle en masse ny specialviden op.

Er det dig, der skal være en del af vores dedikerede Suzuki- og Opel team?

Står du med dit svendebrev i hånden, har styr på alle grundelementerne i mekanikerfaget og især en grundlæggende og god forståelse for hverdagen på et travlt værksted.

- Du møder ind med godt humør, er fleksibel - og altid klar til at gi’ en hånd med på både små og store opgaver.

Du behøver ikke byde ind med specialistviden - er du nysgerrig og opsøgende,

så har vores stærke hold af dygtige svende ressourcerne til at sikre dig en grundig intern oplæring.

Herefter er vi klar til at bygge ovenpå med kurser og efteruddannelse, så du altid er up-to-date og klar til spændende udfordringer.

Vi er klar, når du er klar - tiltrædelse gerne hurtigst muligt.

Interesseret eller nysgerrig efter at vide mere? Kig forbi og hils på os, eller kontakt Emil Rand 3065 5814

Send os din ansøgning på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi holder samtaler løbende

Vi glæder os til at høre fra dig

Bliv en del af Opel Professional Talent-program og Opels fremtidige varebilssucces

Har du salgstalent, og er du i stand til at skabe langvarige relationer til erhvervslivet
– så
tilbyder vi en enestående mulighed for et spændende job i en dynamisk branche, samtidig med personlig og faglig udvikling.

Opel er et mærke på vej frem i Danmark med et bredt program af både person- og varebiler. Varebilsprogrammet er helt friskt med en helt ny Opel Combo, en helt ny Opel Vivaro og en ny faceliftet Opel Movano. Opel importøren har et klart mål om høj vækst og en klar strategi med en omfattende organisation, der skal levere denne vækst. Et af elementerne i strategien er et Opel Professional Talent-program, hvor et hold af stærke salgstalenter hos Opel forhandlere leverer gode salgsresultater til erhvervslivet. Det er derfor med et højt ambitionsniveau, og med et skarpt uddannelsesforløb, at vi nu søger kandidater til dette talentprogram. 

Du vil blive ansat som Erhvervskonsulent hos en af vores forhandlere, samtidig med at du bliver tilknyttet det banebrydende 2-årige talentprogram hos Interdan (Interdan Bil), hvor du vil få løbende træning og uddannelse, både internt og eksternt. Interdan koncernen er en dynamisk og professionel organisation med ambitiøse mål om at øge forretningen og markedsandelene for varebiler. Peugeot og Citroën har i en årrække været markedsleder på det danske bilmarked og Opel har et enormt potentiale. Alle tre mærker har et stærkt og bredt modelprogram på person- og varebiler og har skabt stærke resultater via et stærkt og veletableret forhandlernet.
Formålet er at tiltrække dygtige salgstalenter, der har mod på et brancheskifte og gennem vores 2-årige talentprogram, sikrer vi at dit brancheskifte bliver en smidig overgang og du hurtigere vil opleve succes i rollen som Erhvervskonsulent.

Dine primære ansvars- og arbejdsopgaver
Du skal medvirke til at udvikle Opels varebilsposition på det danske marked, og det er derfor vigtigt, at du selvstændigt kan planlægge og gennemføre direkte opsøgende salgsindsatser.

 • Salg af varebiler til primært små og mellemstore virksomheder
 • Selvstændig planlægning og gennemførsel af direkte opsøgende salgsindsatser
 • Identificere og udvælge (segmentere) relevante virksomheder fra bilstatistik
 • Opsøgende salgsarbejde til nye kunder gennem netværksbearbejdning
 • Behandling og bearbejdning af leads fra De Danske Bilimportører
 • Vedligeholdelse af eksisterende kundebase og evt. leasing-/udlejningsselskaber
 • Opfølgning på emner og kundemøder
 • Udarbejde tilbud, herunder leasingløsninger og leveranceplaner
 • Rådgivning om tilbehør, finansiering og forsikring
 • Udarbejde tilbud til større kunder i samarbejde med importøren
 • Løbende uddannelse i Opel Professional Talent programmet med professionel salgs- og produkttræning, samt deltagelse i temadage og workshops på eks. opbygninger, finansiering og jura.

Din baggrund og faglige kvalifikationer
Vi søger dig, som har et stort drive, er resultatorienteret og brænder for det gode salg. Derudover er det vigtigt, at du har en pålidelig og seriøs fremtoning og en evne til at etablere og fastholde professionelle og langsigtede kunderelationer. Det er en fordel, hvis du har erfaring med B2B-salg og kundekontakt og kan dokumentere gode salgsresultater. Vigtigst af alt er dog, at du trives med at arbejde med opsøgende salg og er god til at kommunikere med mennesker på alle niveauer, både skriftligt og mundtligt.

Derudover er det vigtigt at:

 • Du har flair for tal og er en god købmand
 • Du har en positiv og empatisk udstråling
 • Du arbejder struktureret, målrettet og er i stand til at prioritere din tid
 • Du har en naturlig opsøgende personlighed
 • Du tør spørge efter ordren

Interesseret?
Hvis du ønsker at søge stillingen, beder vi dig sende din ansøgning og CV til Talent & Mind, som står for rekrutteringen, via. nedenstående link:

https://talentandmind.emply.net/recruitment/vacancyAd.aspx?publishingId=1371e1cd-a09a-4828-bb54-4cd07602e2a2&languageKey=da-DK

Om Opel
Opel er indbegrebet af tysk kvalitet og præcision. Opel Danmark er 1. december 2018 blevet opkøbt af Interdan Bil A/S. Opel Danmark skifter i den forbindelse navn til K.W. Bruun Automotive A/S, der er et datterselskab under Interdan Bil A/S. Interdan er en af Danmarks største bilimportører og har med Opel, Citroën og Peugeot nogle af Danmarks mest populære bilmærker, både når det gælder personbiler og varebiler. Varebilsprogrammet er helt friskt. En ny Opel Combo er kåret til årets varebil i DK 2019 og har modtaget prisen Van of the Year 2019 i Europa. Desuden har en ny Opel Vivaro set dagens lys med de laveste samlede ejeromkostninger i klasse og den store Opel Movano har fået facelift.

Se mere på Opel.dk.

Åbningstider

Salgsafdelingen
Mandag - fredag
09.00 - 17.30
Lørdag
Lukket
Søndag
11.00 - 16.00
Værksted & Reservedele
Mandag - fredag
08.00 - 16.00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Kontakt os

DK Automobiler

Dandyvej 5
7100 Vejle

Telefon: 75 72 80 00
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på

Download vores app
Webbureau ITTP