Vil du være en del af DK Automobiler?

Hos DK AUTOMOBILER har vi en sjov og velfungerende hverdag – med masser af frihed under ansvar.

Teamet er sammensat af salg, administration og et bredt, velfunderet team af mekanikere og serviceteknikere på værkstedet – som alle møder ind med godt humør, bilentusiasme og god energi og som autoriseret Suzuki forhandler, autoriseret Suzuki serviceværksted, autoriseret Aiways partner, Opel forhandler og Opel serviceværksted er vi ikke bare opdateret – men har også et skarpt blik på fremtiden og ny teknologi.

Kunne du tænke dig, at være en del af holdet, så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning!

Du kan også kigge ind til os på Dandyvej og snakke kort med enten Rasmus Nissen eller Martin Andersen – så kan vi hurtigt afstemme forventninger og vurderer om du som medarbejder og vi som virksomhed er et godt match!

Uanset om du mailer, ringer eller møder os, så behandler vi selvfølgelig din ansøgning fortroligt – og opbevarer den i henhold til de aktuelle GDPR retningslinjer. Vi gemmer den i ca. 6 måneder, så den ligger i stakken, hvis der skulle opstå muligheder. Herefter sletter eller makulerer vi den. Bemærk: Af hensyn til GDPR ønsker vi ikke at modtage CPR-nummer, helbredsmæssig historie eller info om politisk eller religiøs overbevisning.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Ledige stillinger

Mekaniker søges til bilhus med faglig stolthed

DK AUTOMOBILER, Vejle

Brænder du for dit mekanikerfag? Har du gode sociale kompetencer, trives du med kundekontakt, og ønsker du at blive en del af en socialt velfungerende arbejdsplads? Så leder vi efter netop dig!

DK AUTOMOBILER mangler flere hænder og søger derfor en engagerede mekaniker, som har lyst til at blive en del af holdet.

 

Vi investerer i din videreudvikling og vægter medarbejdertrivsel højt.

Som en del af holdet hos DK AUTOMOBILER vil du komme til at arbejde på vores autoriserede værksted inden for både Suzuki, Opel og Aiways. Er du uddannet inden for mærkerne, er det derfor en klar fordel, men det er ikke et krav. Vi investerer nemlig hellere end gerne i din videreudvikling inden for faget og mærkerne.

Dine opgaver bliver:

  • fejlsøgning
  • servicering og vedligeholdelse af personbiler
  • løsning af klassiske, mekaniske opgaver, både selvstændigt og i teams
  • mekanisk klargøring og montering af ekstra udstyr på nye biler

Vi er desuden et hus med en god omgangstone, og vi kan derfor også tilbyde gode personaleforhold på tværs af afdelingerne. Vi løfter i flok og har en fortsat succesopbygning med tilfredse medarbejdere.

 

Du har en god basisviden inden for faget og trives med god kundekontakt

Du skal være uddannet mekaniker og have en god basisviden inden for faget. Det er ikke nødvendigt med mange års erfaring, men du skal have et kendskab til branchen.

Vi er et fagligt stolt hus med mottoet; Her er kunden altid i centrum. Du kommer derfor til at have daglig kontakt med kunderne, og du skal have lyst til at give dem en god oplevelse.

Vi søger en profil, der har:

  • en uddannelse som mekaniker
  • erfaring inden for faget (erfaring med Suzuki, Opel eller Aiways er et plus)
  • kompetencer inden for servicemindedhed (god tale og imødekommenhed)
  • en fleksibel indstilling og et godt humør
  • lyst til at være en hjælpsom kollega og vil være en del af et hold.

 

Lyder jobbet som noget for dig?

Drømmer du om en arbejdsplads med personaleforhold i top, hvor du kan dyrke din faglighed? Så håber vi på at høre fra dig snarest muligt. Tøv ikke med at sende din ansøgning til info@dkautomobiler.dk eller kontakte vores værkfører Emil Rand på tlf. 3065 5814, hvis du skulle have spørgsmål.

Samtalerne vil blive afholdt løbende. Vi venter hellere end gerne på den rigtige kandidat, så tiltrædelse kan ske, når du er klar.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Brug kontaktformularen, send en mail eller ring til os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

DK AUTOMOBILER A/S

Dandyvej 5
7100 Vejle