Vil du være en del af DK Automobiler?

Hos DK AUTOMOBILER har vi en sjov og velfungerende hverdag – med masser af frihed under ansvar.

Teamet er sammensat af salg, administration og et bredt, velfunderet team af mekanikere og serviceteknikere på værkstedet – som alle møder ind med godt humør, bilentusiasme og god energi. Som autoriseret Suzuki og Aiways forhandler samt autoriseret Opel, Suzuki og Aiways serviceværksted er vi ikke bare opdateret – men har også et skarpt blik på fremtiden og ny teknologi.

Kunne du tænke dig, at være en del af holdet, så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning!

Du kan også kigge ind til os på Dandyvej og snakke kort med enten Rasmus Nissen eller Martin Andersen – så kan vi hurtigt afstemme forventninger og vurderer om du som medarbejder og vi som virksomhed er et godt match!

Uanset om du mailer, ringer eller møder os, så behandler vi selvfølgelig din ansøgning fortroligt – og opbevarer den i henhold til de aktuelle GDPR retningslinjer. Vi gemmer den i ca. 6 måneder, så den ligger i stakken, hvis der skulle opstå muligheder. Herefter sletter eller makulerer vi den. Bemærk: Af hensyn til GDPR ønsker vi ikke at modtage CPR-nummer, helbredsmæssig historie eller info om politisk eller religiøs overbevisning.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Ledige stillinger

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket.

Kontakt os

Brug kontaktformularen, send en mail eller ring til os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

DK AUTOMOBILER A/S

Dandyvej 5
7100 Vejle