Vil du være en del af DK Automobiler?

Hos DK AUTOMOBILER har vi en sjov og velfungerende hverdag – med masser af frihed under ansvar.

Teamet er sammensat af salg, administration og et bredt, velfunderet team af mekanikere og serviceteknikere på værkstedet – som alle møder ind med godt humør, bilentusiasme og god energi og som autoriseret Suzuki forhandler, autoriseret Suzuki serviceværksted, autoriseret Aiways partner, Opel forhandler og Opel serviceværksted er vi ikke bare opdateret – men har også et skarpt blik på fremtiden og ny teknologi.

Kunne du tænke dig, at være en del af holdet, så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning!

Du kan også kigge ind til os på Dandyvej og snakke kort med enten Rasmus Nissen eller Martin Andersen – så kan vi hurtigt afstemme forventninger og vurderer om du som medarbejder og vi som virksomhed er et godt match!

Uanset om du mailer, ringer eller møder os, så behandler vi selvfølgelig din ansøgning fortroligt – og opbevarer den i henhold til de aktuelle GDPR retningslinjer. Vi gemmer den i ca. 6 måneder, så den ligger i stakken, hvis der skulle opstå muligheder. Herefter sletter eller makulerer vi den. Bemærk: Af hensyn til GDPR ønsker vi ikke at modtage CPR-nummer, helbredsmæssig historie eller info om politisk eller religiøs overbevisning.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Ledige stillinger

DK AUTOMOBILER søger en nysgerrig og udadvendt eftermarkedsassistent til Bilhus i vækst.

Du ser dig selv som både reservedelsekspedient, indskriver og kreativ igangsætter. Du vil få ansvar for den daglige drift i reservedelsafdelingen og direkte kontakt med vores kunder i forbindelse med værkstedsindskrivningen. Samtidig kan du se frem til et spændende og alsidigt job, hvor det kun er dig, der sætter grænsen for din udvikling.
DK AUTOMOBILER er et bilhus i stor vækst. Vi mangler derfor et par hænder, som har lyst til at blive en del af stærkt hold, hvor vi hjælper hinanden.

Opgaverne omfatter bl.a.:

 • Ansvar for driften af reservedelelageret
 • Daglig planlægning i reservedelsafdelingen
 • Optimering af varerflow
 • Ordreoprettelser
 • Tilbudsgivning
 • Indskrivning af værkstedskunder
 • Kundebetjening ved disken samt besvare telefon og mails

Tæt team med fokus på kunden
Som en del af holdet hos DK AUTOMOBILER arbejder du på vores autoriserede værksted inden for både Suzuki, Aiways og Opel. Du bliver en del af et stærkt eftermarkedsteam, hvor vi sætter en ære i at yde vores kunder den bedst tænkelige service. Her er vi er 14 kolleger, der kommer hinanden ved og har en god og hyggelig jargon. Og så er vi alle glade for at være en del af et hus med godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone.

Vi er et fagligt stolt hus med mottoet: Her er kunden altid i centrum. Du kommer derfor til at have daglig kontakt med kunderne, og du skal have lyst til at give dem en god oplevelse.

Vi tilbyder ansættelse i en organisation med mange udviklingsmuligheder samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Erfaring fra en tilsvarende stilling og lyst til kundekontakt

 • Du kommer fra en lignende stilling i autobranchen, hvor du har været vant til professionel reservedelsstyrring, kunderådgivning og kundemodtagelse.
 • Du trives med ordreoprettelser samt daglig planlægning af reservedelsafdelingen.
 • Du har lyst til både at fungere som reservedelsekspedient, indskriver og kreativ igangsætter.
 • Du kan arbejde i et travlt miljø og samtidig bevare smilet

Holdspiller med skarpt overblik
Som person er du struktureret, udadvendt og serviceminded, og du har en fleksibel indstilling til dit arbejde. Du trives i at tage ansvar og være en hjælpsom kollega, der fungerer godt på et hold. Derudover er du effektiv og god til at planlægge.

Lyder jobbet som noget for dig?

Drømmer du om en arbejdsplads med personaleforhold i top, hvor du kan dyrke din faglighed? Så håber vi på at høre fra dig snarest muligt. Tøv ikke med at sende din ansøgning til info@dkautomobiler.dk eller kontakte Emil Rand på tlf. 30655814, hvis du skulle have spørgsmål.

Samtalerne vil blive afholdt løbende. Vi venter hellere end gerne på den rigtige kandidat, så tiltrædelse kan ske, når du er klar.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Brug kontaktformularen, send en mail eller ring til os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

DK AUTOMOBILER A/S

Dandyvej 5
7100 Vejle