Søg blandt vores biler

Vi har 41 biler på lager

Din søgning gav 41 resultater

Når du skal finde brugte biler i Vejle

– Så skal du slå et smut forbi os hos DK Automobiler. Vi er et moderne bilhus, der har fingeren på pulsen. Vi har speciale i brugt Suzuki og brugt Opel, men vi besidder stor viden om alle mærker og typer biler. Vores spidskompetence er at hjælpe dig godt på vej i processen med at købe en ny brugt bil. Der er flere ting, som det er godt at være opmærksom på, når man handler brugt. Du skal have klarlagt dine behov og krav til en bil i forhold til dit kørselsmønster og bilens størrelse. Jo mere afklaret du er, jo nemmere bliver det at finde det rigtige match. Men hvis du er i tvivl, så guider vi dig gerne med afklarende spørgsmål, til vi finder den rigtige bil til dig og dine behov.

 

Vi er eksperter i Suzuki og Opel, men vi kan også andet 

Du vil finde flest biler fra Suzuki og Opel i vores brugtbilskatalog, men vi forhandler også andre bilmærker. Fælles for vores udbud af brugte biler er, at de er i en stand, hvor vi kan stå inde for at sælge dem videre til dig! Så der er mulighed for at gøre en god handel, når du vælger at købe en af vores fine brugte biler. Hvis du er til små rappe og økonomiske biler, der skal bringe dig sikkert fra A til B, kan du kigge efter de små modeller såsom Suzuki Swift eller Opel Corsa, men hvis du er ude efter en arbejdshest til at fragte familien og habengut rundt, så kig for eksempel efter vores Suzuki Vitara, Suzuki S-Cross eller Opel Grandland. Det er alle rummelige biler med plads til hvad livet byder og med god trækkræft, hvis du er afhængig af at trække tunge ting i trailer.

 

Er du mere til en ny bil? 

Er du mere til en ny bil, forhandler vi også Suzuki i Vejle og Aiways i Vejle. Aiways er specialiseret i moderne elektriske biler. Så lige meget om du er til en god jysk brugtbilhandel eller du mere går efter en splinterny bil, så kan vi hjælpe dig godt og trygt på vej – og vi kan også tilbyde gode leasingaftaler.

Kom ind forbi til en sludder om, hvordan vi kan hjælpe dig godt videre, så du kan blive godt kørende.