Klar Leasing er bil uden binding og udbetaling

Hos Klar leasing har vi gjort det nemt for dig at få rådighed over en bil. Glem alt om lange eller faste bindingsperioder, om værditab, udbetaling eller førstegangsydelser. Og om uforudsete udgifter og bøvl, når bilen skal leveres tilbage.

 

Når du bruger Klar leasing, er det hele med i din ydelse. Bil, finansiering, service, forsikring, ejerafgift. Alt. Det eneste, du selv skal gøre, er at hælde benzin på. Det bliver ikke nemmere. Du bestemmer selv, om du vil have bilen i en uge eller to. Eller måske en måned eller længere tid. Det er helt op til dig og dit behov.

Priserne afhænger af model, tidsperiode og kørselsbehov, og du kan fx blive kørende i en Suzuki Swift fra kun 134 kr. om dagen, hvis du booker den i en måned.

 

Benyt booking-kalenderen til at finde ledige biler og priser for din ønskede periode. Når du er klar, kan du booke den valgte bil og betale med dit kreditkort. Herefter kan du hente bilen på det ønskede udleveringssted, hvor du også får vejledning og instruktion. Undervejs har du mulighed for at forlænge perioden.

 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os hos DK Automobiler på mail eller telefon, så vil vi gøre vores allerbedste for at hjælpe dig.
Herunder kan du se de Suzuki lagerbiler, vi har tilgængelig med brug af Klar Leasing.

Udlejningsbiler

Kontakt os

Brug kontaktformularen, send en mail eller ring til os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

DK AUTOMOBILER A/S

Dandyvej 5
7100 Vejle