Erhvervsleasing

Søger du et godt og gennemsigtigt tilbud på erhvervsleasing?

Hos DK AUTOMOBILER har vi store fordele at hente med hensyn til fleksibilitet og beskatning. Momsen bliver trukket fra som erhvervsdrivende, og det giver luft i budgettet.

En bil falder hurtigt i værdi, når den kommer ud på vejene. Derfor har du som arbejdsgiver en stor fordel ved at erhvervslease en brugt bil, som er ældre end 3 år, da beskatningen bliver bestemt ud fra bilens markedsværdi fra leasingaftalens indgåelse.

På samme tid er der mulighed for, at bilens registreringsafgift halveres, hvis bilen er mere end 3 år gammel. En leasingaftale til erhverv gør ligeledes, at din forretning ikke har en stor mængde kapital holdende på parkeringspladserne. På den måde holdes kapitalen på virksomhedens konti.

En tryg og sikker handel

Hos DK AUTOMOBILER er vores højeste prioritet, at du føler, at kvaliteten er i top, og at du stoler på os i alle indgåede aftaler. Vi er derfor opmærksomme på, at vores kontakter skal leve op til alle lovkrav, og at de er gennemsigtige, så du hurtigt og nemt kan gennemskue, hvad du skriver under på. Vores biler er køreklar og toptunet, og du er altid velkommen til at komme forbi og tage et kig.

Ring til os i Vejle

Vores værksted er placeret i Vejle, og her står vores dygtige og engagerede mandskab klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi har en bred kundekreds mellem Vejle, Horsens og Kolding. Hvis du befinder dig i området, så skal du ikke tøve med at kigge forbi. Vi kontaktes på telefon 75 72 80 00 eller send en mail til info@dkautomobiler.dk.