DK Automobiler

Her er kunden altid i centrum

Hos DK AUTOMOBILER finder du et sammentømret og rutineret team med mange års erfaring med at drive et velfungerende, up-to-date, all-round bilhus.

Vores målsætning har altid været et ekstraordinært højt kvalitets- og serviceniveau, og vi går målrettet efter at blive husket på “det lille ekstra” – uanset om du besøger vores autoriserede værksted og det kompetente hold af certificerede mekanikere og serviceteknikere eller er her for at købe ny eller brugt bil. Specialkompetencerne er på plads – du er velkommen til at teste os!

Vores kunder siger

Christina Bendorff Nielsen
Christina Bendorff Nielsen
22. December, 2020.
anbefaler
Købte i sidste uge vores nye Opel Corsa af Søren😊 super oplevelse og god service, fornuftig dialog om behov, ønsker og forventninger 😊 Ved overdragelse af bilen, sikre Søren at jeg forstod og bruge bilens funktioner og hjalp med diverse opsætning. I denne uge modtog vi så et opkald fra Søren som lige ville sikre sig, at alt er okay og bilen er som forventet. Det kalder jeg god service 😊🤩 Kan kun anbefale DK Automobiler i Vejle 😊🤩
Hanne Mathilde Bengaard Sørensen
Hanne Mathilde Bengaard Sørensen
20. November, 2020.
anbefaler
God service. Altid klar til at hjælpe. Et godt værksted.
Lukas Mortensen
Lukas Mortensen
23. Oktober, 2020.
anbefaler
Mega god service, fik en fin og ren bil tilbage fra service, flinkt og professionelt personale, der stod klar med svar og rådgivning! 👍🏻 herfra!
Tina Pedersen
Tina Pedersen
5. August, 2020.
anbefaler
Super gode og meget venlige 😀
Max D. Mathiesen
Max D. Mathiesen
10. Juli, 2020.
anbefaler
Fantastisk kunde oplevelse og kanon service samt rådgivning fra personalet. Køb din næste bil her, du ville ikke blive skuffet 👍🏻
Rasmus Hansen
Rasmus Hansen
5. Februar, 2020.
anbefaler
Hvor er der dog mega god service, og komme og hente sin bil der har været på værksted og så den blevet gjort ren inde og udenpå 😁 mega 👍 til jer ! vh en meget tilfreds kunde. *****
Jørn Astrup
Jørn Astrup
9. August, 2019.
anbefaler
DK Automobiler er et fantastisk bilhus/- og værksted. Man føler sig altid godt tilpas, når man kommer der. Deres reklame med, at “Her er kunden altid i centrum”, det lever de i høj grad op til. En tilfreds kunde, der købte bil her for et par år siden.
Annette Spangsberg
Annette Spangsberg
2. Juli, 2019.
anbefaler
Jeg kan varmt anbefale at købe bil hos DK Automobiler. Lige fra vi trådte ind af døren, fik vi en fin service. Modsat mange andre bilforhandlere, hvor vi har kunnet kigget længe uden henvendelse, bliver vi spurgt med det samme, hvad de kan hjælpe med. Rigtig fin gennemgang af forskel i bilerne. Og da jeg igår kunne hente min nye bil - kun en uges levering - blev bilen gennemgået og telefon sat op. Jeg valgte igen at købe en Suzuki Swift, og afleverede min snart 11 år gamle Suzuki Swift, som har kørt upåklageligt. Men nu var det tid for en ny. Glæder mig til mange år med den nye bil. Den fine service blev leveret af Christian Boisen.
Marianne Warburg Larsen
Marianne Warburg Larsen
31. Marts, 2019.
anbefaler
Top service og helt igennem et rart sted at komme.
Kurt Møller
Kurt Møller
24. Marts, 2019.
anbefaler
Ja vi har lige købt bil nr 5 og har altid fået en god behandling ,vi har aldrig mødt en augandt sælger

Specialister i Suzuki, Aiways og brugte biler

… men klar til alle bilmærker, modeller og årgange

DK AUTOMOBILER er autoriseret Suzuki og Aiways forhandler samt autoriseret Opel, Suzuki og Aiways serviceværksted. Det betyder, at vi er først med Aiways og Suzukis nyheder, kender modellerne i detaljer og ved, hvad der er på vej. Og samtidig at vi altid er opdateret på den nyeste viden og kan yde dig en 100% professionel ekspertise og rådgivning omkring din bil.

Ekspertisen kobler vi med en personlig tilgang til dig som kunde … for vælger du at købe din bil hos os, så vil du opleve, at du kun har én fast kontakt, nemlig den sælger du møder i vores store bilhus, når du besøger os første gang. Uanset om det drejer sig om salg, levering eller dialogen efter salget – og uanset om du besøger os på Dandyvej, ringer eller mailer.

Åbning

Og på samme måde vil du som service- eller reparationskunde kun have kontakt til den mekaniker elle servicetekniker, der servicerer din bil. Fra du bestiller tid på værkstedet eller får et tilbud til du henter bilen og accepterer fakturaen. Og opstår der spørgsmål til din service eller reparation, mens vi har din bil på værkstedet, så ved du også præcis, hvem du skal ringe til.

Sådan sikrer vi, at du altid ved, hvem du skal kontakte, at du undgår forvirringen ved at blive “kastet rundt” – og at hverken du eller vi kan være i tvivl om, hvad der er aftalt og lovet.

Besøg DK AUTOMOBILER næste gang du har bildrømme

– HER ER KUNDEN ALTID I CENTRUM