Finansiering af bil

Billån til private

Når du hellere vil eje din bil!

Hos DK AUTOMOBILER finder du en altid attraktiv kampagnerente. Vi samarbejder med eBilfinans (et selskab i Nordea Finans) om finansiering af bilkøbet.

Lige nu kan du Lige nu kan du få finansieret din nye Suzuki til en historisk lav rente – og med en løbetid på op til 8 år (96 måneder) og en udbetaling på 20 procent. Det giver dig mulighed for at låne til en ny Suzuki med meget lave månedlige ydelse.

SUZUKI Privatfinans

Vil du gerne have de fleste af fordelene ved leasing såsom sikkerhed i dit bilbudget, men vil du egentlig hellere eje din egen bil med den frihed og fleksibilitet, det nu engang giver, så er Suzuki Privatfinans nok noget for dig. Suzuki Privatfinans giver nemlig sikkerhed i økonomien, selvom du ejer bilen.

Fordele ved finansiering i forhold til leasing:

  • Den månedlige ydelse er lavere end ved leasing.
  • Renteudgifterne er fradragsberettigede.
  • Privatfinans kan laves på alle modeller og ikke kun på få udvalgte.
  • Du bestemmer selv, hvornår du vil skifte bil.

Privatfinans er en købekontrakt, som også indeholder en serviceaftale, hvor du betaler både bil- og vedligeholdelsesudgifter i en fast månedlig ydelse. Dermed undgår du – nøjagtigt som ved leasing – uforudsete udgifter i forbindelse med service og eventuel reparation i de tre første år (samme tidshorisont som en typisk leasingaftale). Det hele er samlet i én købekontrakt, hvor du betaler en udbetaling på minimum 20 procent og herefter en månedlig ydelse i op til 96 mdr., hvor serviceaftalen er inkluderet i de første 36 mdr.

Kig ind til DK AUTOMOBILER og hør nærmere.

Markedets måske bedste garantiforsikring

Med DK Automobiler og Drive7 garantien er du godt og sikkert kørende i helt op til 7 år!

Hos DK Automobiler sikrer vi ikke bare, at du kommer godt og sikkert ud på vejene i din nye bil – vi kan også i samarbejde med Nordea Finans tilbyde dig en udvidet garantiforsikring, Drive7, der sammen med bilens egen fabriksgaranti dækker i op til 7 år. Det skaber ro og tryghed i din biløkonomi både her og nu og på sigt.

Når du finansierer din bil gennem Nordea Finans Drive7, får du nemlig:

  • Automatisk udvidet dækning i helt op til 7 år eller til bilen har kørt 150.000 km
  • Udvidet dækning, hvis der opstår mekaniske eller elektroniske fejl på din bil
  • Udvidet dækning på både nye og brugte biler
  • En garantiforsikring, der altid følger bilen – også når bilen skifter ejer

Drive7 forudsætter bilfinansiering gennem Nordea Finans – og den dækker sammen med bilens fabriksgaranti og/eller forhandlergaranti fra første indregistrering og i op til 7 år/150.000 km forudsat at bilen serviceres jf. fabrikantens forskrifter. Vi introducerer dig gerne til de nærmere vilkår omkring Drive7 – ligesom du kan læse mere i forsikringsbetingelserne her. (Uændret link)

Du får Drive7, som udbydes i samarbejde med QBE Insurance og administreres af Willis Insurance Agency I/S (WIA), hos os på Dandyvej – og vi fortæller dig gerne helt uforpligtende om de muligheder som den udvidede garantiforsikring indeholder.

En ukompliceret måde at blive sikkert kørende på i mange år …