Billån til private

Når du hellere vil eje din bil!

DK AUTOMOBILER A/S samarbejder med eBilfinans (et selskab i Nordea Finans A/S) om finansiering af bilkøbet. Lige nu kan du få finansieret din nye Suzuki til en kampagnerente på kun 3,79% – og med en løbetid på op til 8 år (96 mdr.) og udbetaling på 20%. Det giver dig mulighed for, at låne til en ny Suzuki med meget lave månedlige ydelser.

 

SUZUKI Privatfinans
Vil du gerne have de fleste af fordelene ved leasing såsom sikkerhed i dit bilbudget, men egentlig hellere vil eje din egen bil med den frihed og fleksibilitet det nu en gang giver, er SUZUKI Privatfinans nok noget for dig. SUZUKI Privatfinans giver nemlig sikkerhed i økonomien, selvom du ejer bilen.

Ved Privatfinans er der følgende fordele i forhold til Privatleasing:

  • Den månedlige ydelse er lavere end ved leasing.
  • Renteudgifterne er fradragsberettigede.
  • Privatfinans kan laves på alle modeller – og ikke kun på få udvalgte modeller.
  • Du bestemmer selv, hvornår du vil skifte bil.

Privatfinans er en købekontrakt som også indeholder en serviceaftale, hvor du betaler både bil og vedligeholdelsesudgifter i en fast månedlig ydelse. Dermed undgår du – nøjagtigt som ved leasing – udforudsete udgifter ifm. service og evt. reparation i de 3 første år (samme tidshorisont som en typisk leasingaftale). Det hele er samlet i én købekontrakt, hvor du betaler en udbetaling på min. 20% og herefter en månedlig ydelse i op til 96 mdr., hvor serviceaftalen er inkluderet i de første 36 mdr.

Kig ind til DK AUTOMOBILER A/S og hør nærmere.