Servicebooking og gode tilbud

Online servicebooking af din bil

Start her ved at indtaste din nummerplade.

Trænger din bil til service?

Hvis din bil trænger til service, så bestil tid ved at sende os en forespørgsel på et tidspunkt, der passer perfekt ind i din planlægning.

Vi gør vores bedste for at matche dine ønsker, så din bil ruller ud af vores autoriserede værksted på lige præcis det tidspunkt, du ønsker – men bemærk, at servicen først må betragtes som en endelig aftale, når du modtager vores bekræftelse.

Udfyld formularen, send den til os og forvent en hurtig tilbagemelding. Vores værksted er placeret i Vejle, og vi har hjulpet mange bilejere fra både Fredericia, Kolding og Horsens godt og sikkert tilbage på vejene.

Service på alle mærker

Vi har en bred ekspertise. Det betyder, at du får din bil serviceret uanset bilproducent.  Teamet af professionelle fagfolk elsker biler uanset mærke og størrelse og kan få din bil til at køre som smurt igen.

Der bliver i dag stillet store krav til fagfolkene for at kunne servicere den fintfølende mekanik, der findes i alle biler, for at kunne leve op til ønsket om driftsikkerhed, brændstofbesparende kørsel og kraftoverskud. DK AUTOMOBILER kan opfylde de krav.

Arbejde af høj kvalitet

Vores værksted bliver set efter i sømmene i form af uafhængige eksperter, der udfører værkstedkontrol og kvalitetsstyring. Det har vi ikke noget imod, for vi lægger vægt på at levere et pletfrit stykke arbejde med reparation og service lige efter bogen, og der er sjældent noget at sætte fingeren på.

Det er din garanti for altid at være sikret den bedste service af din bil, når du afleverer den hos os.

Basisservice aftale

  • Autoriserede serviceeftersyn
  • 15% rabat på alt ekstraarbejde
  • GRATIS reparation af stenslag i forrude
  • GRATIS sprinklervækse
  • GRATIS udskiftning af viskerblade og pærer (ex. special pærer (Xenon/MATRIX/LED)