Servicebooking og gode tilbud

Online servicebooking af din bil

Start her ved at indtaste din nummerplade.

Trænger din bil til service?

Hvis din bil trænger til service, så bestil tid ved at sende os en forespørgsel på et tidspunkt, der passer perfekt ind i din planlægning.

Vi gør vores bedste for at matche dine ønsker, så din bil ruller ud af vores autoriserede værksted på lige præcis det tidspunkt, du ønsker – men bemærk, at servicen først må betragtes som en endelig aftale, når du modtager vores bekræftelse.

Udfyld formularen, send den til os og forvent en hurtig tilbagemelding. Vores værksted er placeret i Vejle, og vi har hjulpet mange bilejere fra både Fredericia, Kolding og Horsens godt og sikkert tilbage på vejene.

Service på alle mærker

Vi har en bred ekspertise. Det betyder, at du får din bil serviceret uanset bilproducent.  Teamet af professionelle fagfolk elsker biler uanset mærke og størrelse og kan få din bil til at køre som smurt igen.

Der bliver i dag stillet store krav til fagfolkene for at kunne servicere den fintfølende mekanik, der findes i alle biler, for at kunne leve op til ønsket om driftsikkerhed, brændstofbesparende kørsel og kraftoverskud. DK AUTOMOBILER kan opfylde de krav.

Arbejde af høj kvalitet

Vores værksted bliver set efter i sømmene i form af uafhængige eksperter, der udfører værkstedkontrol og kvalitetsstyring. Det har vi ikke noget imod, for vi lægger vægt på at levere et pletfrit stykke arbejde med reparation og service lige efter bogen, og der er sjældent noget at sætte fingeren på.

Det er din garanti for altid at være sikret den bedste service af din bil, når du afleverer den hos os.

Nyt hos DK Automobiler – Gratis vejhjælp

GRATIS VEJHJÆLP – i forbindelse med at du har fået lavet service på din bil hos os, får du GRATIS vejhjælp i 12 mdr. Køretøjet, der er omfattet af vejhjælp, vil blive transporteret til DK AUTOMOBILER. Vores vejhjælp er gældende i Danmark. Gratis vejhjælp er gældende i 12 mdr. fra dit sidste service hos os. Den gratis vejhjælp fornys automatisk, hvis du får lavet service hos os indenfor 12 mdr. samt nødvendige reparationer. Har din bil kørt over service, bliver du faktureret for assistancen.

VAGTCENTRAL TLF. 88 77 16 55

Basisservice aftale

  • Autoriserede serviceeftersyn
  • 15% rabat på alt ekstraarbejde
  • GRATIS reparation af stenslag i forrude
  • GRATIS sprinklervækse
  • GRATIS udskiftning af viskerblade og pærer (ex. special pærer (Xenon/MATRIX/LED)