Ønsker du at booke tid på vores værksted? Start med at indtaste din nummerplade her

Professionelt bilværksted

Vi servicerer alle mærker

Vi driver et professionelt, autoriseret mærkeværksted med speciale i Suzuki og Opel, men vi udfører service på alle bilmærker.

Vi har alle de nødvendige kvalifikationer til, at du som bilist hurtigst muligt bliver godt kørende igen. Vi er opdaterede på den mest avancerede teknologi, og det betyder, at vi kan udføre reparation og montering på alle slags bilmærker.

Der står altid en skøn blanding af alle slags biler på tværs af årgange og mærker på vores værksted, og det er lige sådan, vi foretrækker det.

Der bliver stillet store krav til vores kompetente, opdaterede og velfungerende personale. Sikkerheden er i top, stemningen er god, og det er vi sikre på, at du kan mærke – både når du afleverer din bil til service eller reparation, og når du triller ud af vores værksted igen.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

 • Skader på glas, for eksempel stenslag
 • Reparation eller køb af nye reservedele
 • Fejlfinding med de nyeste testere
 • Større skader
 • Serviceeftersyn
 • Gratis lånebil mens vi reparerer din bil

Basisservice aftale

 • Autoriserede serviceeftersyn
 • 15% rabat på alt ekstraarbejde
 • GRATIS reparation af stenslag i forrude
 • GRATIS sprinklervækse
 • GRATIS udskiftning af viskerblade og pærer (ex. special pærer (Xenon/MATRIX/LED)

Basisservice aftale

Hos DK Automobiler tilbyder vi en basis service aftale til dig der gerne vil holde din bil i topform i mange år. Med denne kan du få service på din bil fra 99 kr. pr. mdr.

Serviceaftalen indeholder alt fra serviceeftersyn på bilen, sprinklervæske, reparation af stenslag til udskiftning af viskeblade og pærer.

Service eller reparationer? Kom forbi værkstedet hos DK Automobiler

Vi er autoriseret Suzuki værksted og autoriseret Opel værksted, hvilket vil sige at vores spidskompetence ligger i disse bilmærker – men vi kan også så meget andet! Vi kan tage os af alle bilmærker med stort engagement, viden og grundighed. Vi står klar til at tage imod dig og din bedre firhjulede halvdel på vores moderne værksted. For os er et bilværksted næsten som en legeplads, fyldt med dingenoter, skruer og specialværktøj. Alt på sin plads og med en duft af olie og køreglæde. Et sted hvor kompetencer og specialviden deles, så vi sikrer den højeste kvalitet i vores arbejde med din bil. Vi er dit lokale værksted i Vejle, hvor vores specialuddannede medarbejdere er klar til at tage sig kærligt af din bil, hvad end der er udfordringen – om det er almindelig service, reparationer eller større skader. 

 

Gør brug af vores kompetencer og gode services

Med vores serviceaftale får du mange fordele og får holdt din bil i topform med de regelmæssige eftersyn og medfølgende vedligeholdelse af pærer, viskere, sprinklervæske og udbedring af stenslag. Med et månedligt beløb behøver du ikke at bekymre dig om uregelmæssige ekstraudgifter. Kør din bil forbi vores værksted til et sandt wellnessophold, som vil forlænge din bils levetid. Vi benytter kun originalreservedele og har det meste på lager, og har vi det ikke, kan vi bestille alt hjem inden for kort tid. Vi har også et skadecenter, hvis uheldet skulle være ude. Vi håndterer både bilens skader, men vi tager os også af forsikringssager og andet papirarbejde, så du kan koncentrere dig om vigtigere ting – dit velbefindende for eksempel, hvis det har været et alvorligt uheld. Vi kan også tilbyde prismatch på service og reparationer. Så kig forbi med dit skriftlige tilbud, og få en snak om, hvordan vi kan matche det.  

 

Forvent bare høj kvalitet – på biler fra alle mærker

Vi sætter en ære i tilfredse og glade kunder. Bestil nemt og hurtigt en tid til værkstedet på vores hjemmeside, så det passer ind i dine planer. Vi stiller selvfølgelig en lånebil til rådighed, mens din bil er til wellness på vores værksted, så du nemt kan få hverdagen til at hænge sammen, mens din bil er væk. Og når du henter din bil igen, vil du trille herfra i en bil, der kører som smurt – mest fordi den er det! Efterset, evt. repareret, smurt og kontrolleret, klar til at stå til rådighed og fragte dig rundt på livets landevej.  

Velkommen i vores værksted!