Serviceaftaler til alle bilmærker

Få et budget, der holder!

Hvis du ønsker at få sat såvel økonomi som vedligeholdelse i faste rammer, er en serviceaftale lige dig. Sådan en kan du tegne hos din Suzuki forhandler DK AUTOMOBILER.

En serviceaftale gælder for et aftalt antal km i en aftalt periode på 2, 3 eller 4 år. Aftalen kan udover udgifter til serviceeftersynene også inkludere f.eks. dæk og vinterdæk. De samlede udgifter til vedligeholdelse over perioden – f.eks. for 75.000 km over 3 år – bliver omregnet til et beløb pr. måned, og usikkerhed omkring regningernes størrelse er dermed væk. Nemt og bekvemt.

Når du tegner en serviceaftale hos DK AUTOMOBILER, dækker det faste beløb pr. måned også alle reparationer i perioden. Eneste betingelse er, at man husker at komme på værksted til tiden – dvs. indenfor de anbefalede serviceintervaller, som er for hver 20.000 km eller mindst en gang om året, hvad der kommer først. Bilen får derefter det aftalte serviceeftersyn, mens regningen allerede er betalt gennem det faste beløb pr. måned. Og den samlede udgift er vel og mærke ikke større for en serviceaftale, end hvis man blot sørger for at køre til serviceeftersyn hos DK AUTOMOBILER som normalt. For serviceaftalen er lavet direkte mellem DK AUTOMOBILER og dig, og derfor er det DK AUTOMOBILER normale timepriser, der ligger til grund for prisen i serviceaftalen.

Fordelen for dig er altså, at du kan overholde serviceplanen for din bil uden bekymringer om regninger på uønskede tidspunkter og uden bekymringer om regningernes størrelse. Prisen er aftalt på forhånd.

Basisservice aftale

  • Autoriserede serviceeftersyn
  • 15% rabat på alt ekstraarbejde
  • GRATIS reparation af stenslag i forrude
  • GRATIS sprinklervækse
  • GRATIS udskiftning af viskerblade og pærer (ex. special pærer (Xenon/MATRIX/LED)