Klargøring

Meget mere end vask og støvsugning …

Professionel klargøring og vedligeholdelse kræver både specialuddannelse og -udstyr – og hos DK AUTOMOBILER har vi mange års erfaring med at håndtere klargøring, lakering, etc.

Vi har skarpe krav til perfekte finish – og har vi ikke in-house det helt rigtige udstyr, så samarbejder vi med branchens bedste partnere for at sikre professionel bilpleje fra yderst til inderst. Og ikke mindst udført med afsæt i erfaring, know-how og grundig uddannelse. Nedenfor kan du læse meget mere om det brede program som vi kan tilbyde – og har du specielle udfordringer med vedligeholdelsen af din bil, så er du velkommen til at kigge ind for en uforpligtende rådgivning!

En ren, velplejet bil er næsten det samme som et rent og ordentligt hjem – og du vil bliver overrasket over den følelse af “ny bil” som en indvendig og en udvendig behandling vil give dig.

Udvendig, professionel behandling

Din bil udsættes konstant for vejr og vind, syreregn, ultraviolet lyst, salt, luftforurening – og ikke mindst de stive nylonbørster i vaskehallerne – og det kan ikke undgås at lakken langsomt mister din dybde og glans. En udvendig, professionel behandling betyder, at

  • motorrum, dørkanter og alufælge højtryksrenses…
  • tjærepletter og flyverrust fjernes fra lakken, som efterfølgende 3-trins maksinpoleres …
  • udvendig vinyl og ruder renses og behandles …
  • lakken beskyttes med forskellige typer polish valgt efter bilens farve og årgang, inden den forsegles …

En professionel udvendig behandling er en god investering – med fokus på både her-og-nu og fremtiden: Du kører ikke bare rundt i en knivskarp, skinnede bil – men forlænger også bilens levetid!

Indvendig, professionel behandling

Ind og ud af bilen, børnene skal køres til fodbold, hunden sidder foran forsædet, poser og tasker kastes ind på bagsædet … det kan ses!

Selvfølgelig kan du give din bil en grundig støvsugning – men overvej ind i mellem at gøre lidt ekstra for komforten i de mange timer, du tilbringer i bilen. En professionel indvendig behandling omfatter en grundig trykluftrengøring, der når ind selv de mest utilgængelige steder i kabinen, vinyl og tekstil behandles i hver sin smudsafvisende væske – og til sidst en grundig støvsugning med specialudstyr.

Så bliver det ikke renere og mere velduftende!

Er du interesseret i en professionel indvendig og/eller udvendig behandling af din bil ved næste service, så er du meget velkommen til at spørge om yderligere oplysninger og priser!

Basisservice aftale

  • Autoriserede serviceeftersyn
  • 15% rabat på alt ekstraarbejde
  • GRATIS reparation af stenslag i forrude
  • GRATIS sprinklervækse
  • GRATIS udskiftning af viskerblade og pærer (ex. special pærer (Xenon/MATRIX/LED)