Aiways – din autoriserede forhandler

Ønsker du en behagelig køreglæde med plads fra top til tå, så er en Aiways den perfekte elbil at vælge. Hos DK Automobiler sælger vi fabriks nye Aiways, som er med til at give dig den bedste oplevelse, med hurtig opladning og godt med sikkerhedsudstyr.

Vi har mange års erfaringer, som vil være med til at give dig en personlig og professionel rådgivning, både når det gælder bilsalg, men også hos vores værksted som behandler alle slags mærker. Så tøv ikke med at spørge. Vi står klar til at rådgive dig om din kommende Aiways bil, så kom forbi vores bilhus og tag et kig eller en prøvetur.

Leder du efter en nyere, brugt Aiways? Se hele udvalget her

Kan købes direkte hos DK Automobiler i Vejle, kontakt os her eller reservér bilen på hjemmesiden

Bilmodeller fra Aiways

Vi hjælper dig trygt på vej mod din nye bil, og vi vil løbende opdatere med nye Aiways biler og modeller, til når du skal have en ny bil.

AIWAYS U5

AIWAYS U6

DK Automobiler – autoriseret Aiways forhandler 

Kom et smut forbi vores flotte bilhus, hvor vi forhandler Aiways i Vejle. Vi er en professionel bilforhandler med speciale inden for bilmærkerne Opel, Suzuki og Aiways. Vi kan tilbyde fabriksnye modeller, men vi har også et udvalg af gode og velholdte brugte biler. Ligeledes har vi et autoriseret værksted, som er fuld af kompetencer og ekspertise i at tage sig af din bil, og få dig godt kørende igen, hvis du skulle opleve problemer med din bil.

Aiways er en forholdsvist ny kinesisk bilproducent, som udelukkende udfolder sig inden for elbiler. Virksomheden blev grundlagt i 2017 og er kommet godt ind på verdensmarkedet med deres biler, der udelukkende kører på el. De har den lækre model U5 på markedet og varsler, at den nye U6 er på trapperne sidst i 2022.

 

Prøvekør Aiways U5 hos os i Vejle 

Hvis du ønsker dig en elbil, er der naturligvis en masse information, som er relevant, men det er også vigtigt bare lige at mærke om bilmærket og modellen er noget for dig – derfor er det vigtigt at prøvekøre de biler, du har på ønskesedlen. Kom endelig til os hos DK Automobiler og tag en tur i en Aiways U5. U5 er en lækker og komfortabel SUV, der kan rumme det meste af hverdagens praktik. Der er god plads til passagererne, og den har et bagagerum på 496 liter og hele 1619 liter, hvis bagsæderne lægges ned. Batteriet er på 63 kWh, hvilket giver en officiel rækkevidde på ca. 400 km. En 3-faset oplader er standardudstyr på den nyeste U5, hvilket giver en hurtig og effektiv opladning. Du kan næsten lade til 60 kilometers kørsel på en time fra en 11 kW hjemmelader. Ligeledes kan du opnå en hurtig opladning fra 20% – 80% på ca. 35 min. fra en stander med hurtigladning (DC). Det forventes, at Aiways’ nye model Aiways U6 bliver lanceret engang sidst i 2022. U6 er en eldrevet coupé-crossover, hvor det lækre og udsøgte design er kombineret med en smart elbil, der har mange gode funktioner og masser af sikkerhedsudstyr. Umiddelbart har den også et større batteri end U5. Glæd dig til en lækker Aiways elbil med eksklusivt udtryk og lækre detaljer.

 

Med en Aiways får du altså meget elbil for pengene og du kan trygt indgå i en handel hos os som autoriseret bilforhandler. Vi vejleder dig gerne i hele processen fra den indledende undersøgelsesfase til den sidste underskrift. Kontakt os i dag og hør mere.