suzukilogosmall
opel logo black
suzukilogosmallopel logo black

Professionel bilværksted

Vi holder, hvad vi lover – og vi laver ikke andet, end vi har aftalt. På værkstedet hos DK AUTOMOBILER i Vejle har du kun kontakt til én fast mekaniker, som mandsopdækker dig og din bil, så der aldrig opstår tvivl om, hvad vi har lovet eller aftalt.

Uanset om du kommer fra Vejle, Kolding, Fredericia eller Horsens og skal have et konkurrencedygtigt tilbud, bestille service eller reparation, eller blot har spørgsmål til din faktura, så kan du finde hjælp på værkstedet.

Vi har et team bestående af specialuddannede mekanikere, kvalitetsreparationer og fair, konkurrencedygtige priser, så du altid kan føle dig helt tryg ved af aflevere din bil hos os. 

Service

Alle bilmærker

Vi driver et professionelt, autoriseret mærkeværksted med speciale i Suzuki og Opel, men vi udfører service på alle bilmærker.

Vi har alle de nødvendige kvalifikationer til, at du som bilist hurtigst muligt bliver godt kørende igen. Vi er opdaterede på den mest avancerede teknologi, og det betyder, at vi kan udføre reparation og montering på alle slags bilmærker.

Der står altid en skøn blanding af alle slags biler på tværs af årgange og mærker på vores værksted, og det er lige sådan, vi foretrækker det.

Der bliver stillet store krav til vores kompetente, opdaterede og velfungerende personale. Sikkerheden er i top, stemningen er god, og det er vi sikre på, at du kan mærke – både når du afleverer din bil til service eller reparation, og når du triller ud af vores værksted igen.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Skader på glas, for eksempel stenslag
  • Reparation eller køb af nye reservedele
  • Fejlfinding med de nyeste testere
  • Større skader
  • Serviceeftersyn

Åbningstider

Salgsafdelingen 
Mandag - fredag 09.00 - 17.30
Lørdag Lukket
Søndag 11.00 - 16.00
   
Værksted & Reservedele 
Mandag - fredag 08.00 - 16.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Kontakt os

DK AUTOMOBILER

Dandyvej 5
7100 Vejle

Telefon: 75 72 80 00
info@dkautomobiler.dk

Følg os på:

Facebook
Instagram

Download vores App

app logo Hent til IOS
app logo Hent til Android

OBS! Denne side bruger cookies og lignende teknologier.
Hvis du ikke ændrer browserindstillingerne, accepterer du det. Læs mere

Jeg forstår