Bilforretningen DK Automobiler, der indtil nu har solgt bilmærkerne Suzuki, Opel og den kinesiske elbil Aiways, lægger en del af forretningen om.

Vejle: En af Vejles store bilforretninger, DK Automobiler, skal ikke længere sælge bilmærket Opel.

Bilforretningen på Dandyvej 5 i Vejle Nord har hidtil solgt Suzuki, Opel og den kinesiske elbil Airways, men nu er det altså slut med salg af det tyske bilmærke.

– Vi har valgt at skilles i god ro og orden. Bilimportøren K.W. Bruun valgte at præsentere os for en ny treårig kontrakt, og betingelserne i den kunne vi ikke blive enig om, fortæller Rasmus Nissen, medejer af DK Automobiler.

Han ejer bilforretningen sammen med Martin Andersen.

DK Automobiler overtog salget af det tyske bilmærke tilbage i 2019, men nu er det slut med nyvognssalget af Opel-modeller. Bilforretningen vil ifølge Rasmus Nissen dog fortsat servicere bilmærket.

Vil sælge nyere brugte biler

Andersen og Nissen bevarer derfor begge lejemål i Vejle Nord, Suzuki- og Opel-husene, der indtil nu har boet tæt på hinanden.

– Opel-skiltene bliver pillet ned, og fremadrettet vil dette lokale blive brugt til at sælge nyere brugte biler, et til fem år gamle, der er i fin stand og med en lav kilometerstand. Og det bliver med et øget fokus på elbiler.

– Vi kommer til at handle med alle bilmærker, og jeg forestiller mig, at det bliver i prisklassen 70.000 kroner til 300.000 kroner, fortæller Rasmus Nissen.

Han nævner, at bilforretningen med salg af nye Suzuki-modeller og den kinesiske elbil Aiways fortsætter uændret.