Hos DK Automobiler i Vejle hjælper vi dig godt på vej til din næste drømmebil. Vi har et netværk, der giver os adgang til biler i hele Europa. Det eneste, du skal gøre, er at beskrive, hvilken type bil du søger, samt hvilke specifikationer du ønsker dig, og så gør vi vores bedste for at dit ønske kan gå i opfyldelse. Læs mere her på siden, og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Bestil service

Vi forhandler nye og brugte biler fra populære mærker

Hos DK Automobiler er vi autoriseret forhandler af Suzuki og Aiways, men vi forhandler også en lang række mærker som brugte modeller og har altid mange biler på lager. Uanset om du leder efter en lille mikrobil eller en kraftfuld SUV til hele familien, kan du trygt regne med, at vi hos DK Automobiler går de ekstra skridt for at gøre dine bildrømme til virkelighed.

Du kan blandt andet finde et udvalg af nyere brugte biler hos DK Automobiler fra følgende mærker:

  • Opel
  • Volvo
  • Suzuki
  • Renault

Uanset om du søger en traditionel dieselbil, en elbil eller en plug-in hybrid, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den rette løsning for dig. Hos DK Automobiler er det vores mål altid at give dig en god og tryg handel. Det gør ved altid at møde hver eneste kunde  i øjenhøjde og guide dig gennem hele købsprocessen med en dyb faglighed, så du har det bedste udgangspunkt for at træffe den rette beslutning.

Biler hos DK AUTOMOBILER

Lad os finde frem til din nye drømmebil sammen

Går du og drømmer om en ny bil? Så kontakt DK Automobiler. Vi hjælper dig med at identificere den rette bil til dine behov, og vi hjælper dig også hellere end gerne med at beregne afgiften for din nye bil og diverse papirarbejde. Vi kan kontaktes via mail eller telefon, og du er også altid mere end velkommen til at besøge vores forhandler og værksted i Vejle til en uforpligtende snak om dine bildrømme.