suzukilogosmall
opel logo black
suzukilogosmallopel logo black

DK AUTOMOBILER

ET USÆDVANLIGT STÆRKT BILHUS

faelles dkautomobiler

Hos DK AUTOMOBILER finder du et sammentømret og rutineret team med mange års erfaring med at drive et velfungerende, up-to-date, all-round bilhus.

Vores målsætning har altid været et ekstraordinært højt kvalitets- og serviceniveau, og vi går målrettet efter at blive husket på “det lille ekstra” - uanset om du besøger vores autoriserede værksted og det kompetente hold af certificerede mekanikere og serviceteknikere eller er her for at købe ny eller brugt bil. Specialkompetencerne er på plads - du er velkommen til at teste os!

Specialister i Suzuki & Opel … men klar til alle bilmærker, modeller og årgange

DK AUTOMOBILER er autoriseret Suzuki forhandler, autoriseret Suzuki serviceværksted og autoriseret Opel Partner.  Det betyder, at vi er først med Suzukis nyheder, kender modellerne i detaljer og ved, hvad der er på vej. Og samtidig at vi altid er opdateret på den nyeste viden og kan yde dig en 100% professionel ekspertise og rådgivning omkring din bil. 

Ekspertisen kobler vi med en personlig tilgang til dig som kunde … for vælger du at købe din bil hos os, så vil du opleve, at du kun har én fast kontakt, nemlig den sælger du møder i vores store bilhus, når du besøger os første gang. Uanset om det drejer sig om salg, levering eller dialogen efter salget - og uanset om du besøger os på Dandyvej, ringer eller mailer.

Og på samme måde vil du som service- eller reparationskunde kun have kontakt til den mekaniker elle servicetekniker, der servicerer din bil. Fra du bestiller tid på værkstedet eller får et tilbud til du henter bilen og accepterer fakturaen. Og opstår der spørgsmål til din service eller reparation, mens vi har din bil på værkstedet, så ved du også præcis, hvem du skal ringe til.

Sådan sikrer vi, at du altid ved, hvem du skal kontakte, at du undgår forvirringen ved at blive “kastet rundt” - og at hverken du eller vi kan være i tvivl om, hvad der er aftalt og lovet. 

Besøg DK AUTOMOBILER næste gang du har bildrømme 

- SAMMEN ER VI GODT PÅ VEJ

Åbningstider

Salgsafdelingen 
Mandag - fredag 09.00 - 17.30
Lørdag Lukket
Søndag 11.00 - 16.00
   
Værksted & Reservedele 
Mandag - fredag 08.00 - 16.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Kontakt os

DK AUTOMOBILER

Dandyvej 5
7100 Vejle

Telefon: 75 72 80 00
info@dkautomobiler.dk

Følg os på:

Facebook
Instagram

Download vores App

app logo Hent til IOS
app logo Hent til Android

OBS! Denne side bruger cookies og lignende teknologier.
Hvis du ikke ændrer browserindstillingerne, accepterer du det. Læs mere

Jeg forstår