Det skal du fordi det er en god bil – jamen er andre biler ikke også det? Jo, givetvis – men nu skal du høre, hvorfor vi hos DK Automobiler synes, at Suzuki er en god bil.

En Suzuki har en attraktiv pris, og driftsprisen er ligeledes fordelagtig. Dermed får du, med en Suzuki, en god totaløkonomi. Du får et højt udstyrsniveau uden urimelig merpris, og så får du en fabriksgaranti på 3 år (max 100.000 km). Det har givet Suzuki glade og tilfredse kunder ifølge det årlige AutoIndex. Og så er der selvfølgelig Suzukis trumfkort; Suzuki mild-hybrid. Suzuki har valgt at gøre mild-hybrid til standard i alle deres nye biler (bortset fra Jimny). Du opnår altså en super økonomisk drift, helt uden besvær og helt uden at skulle træffe en aktiv beslutning, da mild-hybrid, netop er standard. Og flere af modellerne fås selvfølgelig også som plug-in hybrid.

Suzuki Swace

Jamen, hvilken Suzuki model skal jeg så vælge?

Ja, her bliver vi så mindre slagkraftige, for det kommer jo an på, hvilke behov du har for en bil, krav til funktioner og specifikationer samt måske udseende. Vi kan ikke vælge for dig, men vi guider dig gerne med udgangspunkt i vores store ekspertise inden for Suzuki-mærket. Er du til en smart lille og yderst økonomisk bil, så tag en prøvetur i en Suzuki Swift. Det er den perfekte bil, når du skal fra A til B, men alligevel stiller krav til, at det gerne må være en sjov køreoplevelse. Swift læner sig op ad en rap sportsvogn, som giver stor køreglæde til en billig driftspris. Har du derimod brug for mere plads i kabinen, så er Suzuki ekspert i SUV-modellerne. De klassiske familiebiler er Suzuki Vitara og den større Suzuki S-Cross. Det er modeller, hvor der er plads til livet, som både indeholder børn og ting og bedsteforældre og svigerforældre og husdyr og campingudstyr… Herudover har vi også Jimny eller mini SUV’en Ignis. Suzukis SUV udvalg har mere end 50 års erfaring at trække på, og Suzuki har været pioner indenfor SUV udviklingen. Vi er dermed sikre på, at vi kan finde en Suzuki, der passer til dine bilønsker – og med en Suzuki, får du enormt meget bil for pengene.

Suzuki_nytaar

Okay – men hvor skal jeg så købe min nye Suzuki? 

Du skal være så velkommen til at købe din nye Suzuki hos DK Automobiler. Vi er tosset med det japanske bilmærke og er derfor autoriseret Suzuki forhandler i Vejle. Vi har mange års erfaring og tilbyder både salg af nye biler, men hvis du fx er ude efter en brugt Suzuki SUV, så har vi også et stort udvalg af gode og velholdte brugte biler. Så velkommen hos Suzuki Vejle.

Åbning