Markedets måske bedste garantiforsikring

Med DK Automobiler og Drive7 garantien er du godt og sikkert kørende i helt op til 7 år!

Hos DK Automobiler sikrer vi ikke bare, at du kommer godt og sikkert ud på vejene i din nye bil - vi kan også i samarbejde med Nordea Finans tilbyde dig en udvidet garantiforsikring, Drive7, der sammen med bilens egen fabriksgaranti dækker i op til 7 år. Det skaber ro og tryghed i din biløkonomi både her og nu og på sigt. Når du finansierer din bil gennem Nordea Finans Drive7, får du nemlig:

- Automatisk udvidet dækning i helt op til 7 år eller til bilen har kørt 150.000 km

- Udvidet dækning, hvis der opstår mekaniske eller elektroniske fejl på din bil

- Udvidet dækning på både nye og brugte biler

- En garantiforsikring, der altid følger bilen - også når bilen skifter ejer

Drive7 forudsætter bilfinansiering gennem Nordea Finans - og den dækker sammen med bilens fabriksgaranti og/eller forhandlergaranti fra første indregistrering og i op til 7 år/150.000 km forudsat at bilen serviceres jf. fabrikantens forskrifter. Vi introducerer dig gerne til de nærmere vilkår omkring Drive7 - ligesom du kan læse mere i forsikringsbetingelserne her. (Uændret link)

Du får Drive7, som udbydes i samarbejde med QBE Insurance og administreres af Willis Insurance Agency I/S (WIA), hos os på Dandyvej - og vi fortæller dig gerne helt uforpligtende om de muligheder som den udvidede garantiforsikring indeholder.

En ukompliceret måde at blive sikkert kørende på i mange år …

Webbureau ITTP