Finansiering af bil

Billån til private

Når du hellere vil eje din bil!

Hos DK AUTOMOBILER finder du en altid attraktiv kampagnerente. Vi samarbejder med eBilfinans (et selskab i Nordea Finans) om finansiering af bilkøbet.

Lige nu kan du Lige nu kan du få finansieret din nye Suzuki til en historisk lav rente - og med en løbetid på op til 8 år (96 måneder) og en udbetaling på 20 procent. Det giver dig mulighed for at låne til en ny Suzuki med meget lave månedlige ydelse.

SUZUKI Privatfinans

Vil du gerne have de fleste af fordelene ved leasing såsom sikkerhed i dit bilbudget, men vil du egentlig hellere eje din egen bil med den frihed og fleksibilitet, det nu engang giver, så er Suzuki Privatfinans nok noget for dig. Suzuki Privatfinans giver nemlig sikkerhed i økonomien, selvom du ejer bilen. 

Fordele ved finansiering i forhold til leasing:

  1. Den månedlige ydelse er lavere end ved leasing.
  2. Renteudgifterne er fradragsberettigede.
  3. Privatfinans kan laves på alle modeller og ikke kun på få udvalgte.
  4. Du bestemmer selv, hvornår du vil skifte bil.

Privatfinans er en købekontrakt, som også indeholder en serviceaftale, hvor du betaler både bil- og vedligeholdelsesudgifter i en fast månedlig ydelse. Dermed undgår du - nøjagtigt som ved leasing - uforudsete udgifter i forbindelse med service og eventuel reparation i de tre første år (samme tidshorisont som en typisk leasingaftale). Det hele er samlet i én købekontrakt, hvor du betaler en udbetaling på minimum 20 procent og herefter en månedlig ydelse i op til 96 mdr., hvor serviceaftalen er inkluderet i de første 36 mdr.

Kig ind til DK AUTOMOBILER og hør nærmere.

Webbureau ITTP