Hop med på udviklingen og kast dig ud i en bil, der køre helt eller delvist på el, alt efter hvad der passer din hverdag bedst. Med en Opel elbil eller en Opel hybrid bliver du klædt på til fremtiden.

Opel plug-in hybridbiler – hvis du vil have brændstof som sikkerhedsline 

En plug-in hybrid er en god ide, hvis du stadig er afhængig af at kunne køre over store afstande uden at være afhængig af eventuelle stop til opladning. Du kører din hverdagskørsel på el, men har mulighed for at stikke af på brændstof. Du finder to fremragende Opel-modeller som plug-in hybrider. Du kender formentlig Opel Astra på forhånd; tysk design, og ingeniørkunst som ender ud i en kvalitetsfamiliebil, som kan rumme alt det nødvendige. Nu bare med mulighed for at køre endnu længere på literen, når du kombinerer din kørsel med el i Opel Astra plug-in hybrid. Astra er den elskede og fleksible stationcar. Vil du hellere have en bæredygtig SUV, så snup en tur i den lækre Opel Grandland plug-in hybrid. Den har de klassiske fordele og komfort ved en SUV, som du kan drage fordel af, hvis du bruger mange timer på farten.

astra-desktop

Opels elbiler – tag på eventyr på el 

Hvis du er klar på en bil der kører udelukkende på el, så skal du kigge på de to lækre modeller Opel Corsa-e og Opel Mokka-e. Opel Corsa-e er den velkendte lille praktiske bil du kender, som her er 100% drevet af el. Den har sportslige aner og vil bringe dig sikkert og sjovt frem og tilbage, og den er helt sikkert også frisk på eventyr. Du har ca. 350 km ’på tanken’, når den er fuldt opladet. Har du brug for mere plads, så er det Mokka-e du skal vælge. Den har en estimeret rækkevidde på 335 km og er mere rummelig og alsidig i sin indretning. Drag fordel af en behagelig og støjsvag kørsel på el og nyd turen ud i det blå.

OpelOpel

Autoriseret Opel værksted i Vejle

Hos DK Automobiler er vi autoriseret Opel-værksted, så du kan trygt aflevere din Opel hos os – vi garanterer service i topklasse. Kontakt os i dag, eller book tid til service lige her.