Alt du skal vide om den nye Opel Astra – Model 2022 

I første halvår af 2022 kom den nye Opel Astra på det danske marked. Det er sjette generation af den populære bil, der både designes, udvikles og produceres i Tyskland. Og denne gang har den en stor nyhed med sig.

 

Hvad er det nye ved Opel Astra 2022?

Det nye og banebrydende ved denne sjette generation er, at du nu kan få din Opel Astra som plug-in hybrid. Du har dermed mulighed for at skrue helt ned for dit brændstofforbrug og i stedet udnytte muligheden for at fylde din bil med vedvarende energi.

Kan jeg finde en Opel Astra, som passer til mit behov?

Den nye Opel Astra kommer i to varianter, og du kan vælge mellem en benzin- eller dieselmotor samt automatgear eller manuelt gear. Begge hybrid-varianter er udstyret med en elmotor med 110 hestekræfter. De har begge et 12,4 kWh batteri, som giver begge varianter en rækkevidde på ren el på ca. 60 km (WLTP). Det er når det angår forbrændingsmotoren, du skal træffe nogle valg ud fra dit kørselsbehov. Men både benzin- og dieselmotorerne er bygget med effektivitet for øje, og er begge yderst økonomiske. Og geartypen er jo en smagssag, du kan vælge et 6-trins manuelt gear eller et 8-trins automatgear.

Hvad får jeg mere med?

I den nye Astra får du komfort, sikkerhed og smarte detaljer for alle pengene. Der er lagt vægt på at lave komfortable sæder, som er nemme at indstille med varme og sågar med mulighed for massage! Bilen er udstyret med de bedste og mest opdaterede køreassistentsystemer, som bidrager til en sikker og tryg kørsel og hjælper dig at holde overblikket. Når du skal navigere i bilens klassiske funktioner sker det gennem Opels digitale cockpit Pure Panel. Bilen er udstyret med to integrerede 10” skærme, hvor du kan indstille forskellige profiler for nem tilgang til dine yndlingsindstillinger. Der er mulighed for trådløs Apple CarPlay og Android Auto.

Hos DK Automobiler er vi autoriseret Opel værksted, så du kan trygt aflevere din Opel hos os. Book tid til service lige her.