Aiways U5 er en innovativ og moderne SUV elbil fra det kinesiske bilmærke Aiways. Denne artikel vil besvare de oftest stillede spørgsmål om denne spændende elbil og fremhæve de mange fordele ved Aiways U5.

Hvilke udstyrspakker kommer Aiways U5 i?

Aiways U5 kommer i to forskellige udstyrspakker – Aiways U5 Plus og Aiways U5 Premium. Plus varianten er den billigste af de to, og kommer med mindre udstyr som standard end Premium varianten. Både Plus og Premium er dog godt med, når det kommer til udstyr og har bl.a. følgende standardudstyr:

  • 3-faset ladning
  • Adaptiv fartpilot med Stop & Go
  • Vejbaneassistent
  • Automatisk nødbremse
  • Blindvinkelalarm

Forskellen på Plus og Premium udstyrspakkerne er ikke stor, hverken prismæssigt eller udstyrsmæssigt, men man får alligevel noget ekstra for pengene med Premium-pakken. Dette inkluderer blandt andet:

  • Automatisk parkeringsassistent
  • Elektrisk åbning af bagklap med fodbetjening
  • Trådløs mobilopladning

u5

Hvordan er specifikationerne for Aiways U5?

Når det kommer til specifikationer for denne elbil er det relevant at kigge på dimensioner, rækkevidde, opladning og plads i bagagerummet.

 

Dimensioner

Denne Aiways SUV har en længde på 4,6 meter, en bredde på 1,8 meter uden sidespejle og en højde på 1,7 meter inklusiv tagantenne. Bilen har altså de klassiske dimensioner for en SUV, hvor man både kan have plads til alle i bilen og parkere de fleste steder. Størrelsen på bilen er den samme for både Plus og Premium modellerne.

u5

Rækkevidde

Denne elbil har en rækkevidde på 400-410 km for henholdsvis Plus og Premium udstyrspakkerne. Rækkevidden er derfor bestemt god nok til de fleste, da man under alle omstændigheder kan komme de fleste steder hen i Danmark med en enkelt opladning.

Opladning

Noget af det vigtigste ved en SUV elbil er, hvor lang tid det tager at oplade den. Aiways U5 har som standard en 3-faset lader som gør, at du kan lade til omkring 60 km kørsel på en time, hvis du lader med en 11 kW hjemmelader. En fuld opladning vil tage omkring 7,5 timer ved samme kW output. Man kan altså sagtens lade bilen natten over og være klar til tur dagen efter. Hvis man vælger en hurtiglader, så tager det omkring 35 minutter for 20% – 80% hvilket er ideelt til at oplade mens man er på farten.

 

Bagagerum liter

Når det kommer til plads i bagagerummet, kan man bestemt godt mærke, at Aiways U5 er en SUV. Hvis man har alle 5 sæder i brug, kan bilen rumme 496 liter i bagagerummet, mens den kan rumme 1619 liter bagage, hvis bagsæderne foldes ned. Hvis man mangler endnu mere plads, er der også et ekstra rum under gulvet til bagagerummet.

 

Hvor meget må Aiways U5 trække?

Med en ydelse på 204 hk har elbilen kræfter nok til at trække hele 1500 kg. Derudover har den også 314 mm skivebremser ved alle fire hjul hvilket gør, at sikkerheden er i top selv ved opbremsninger med en tung anhænger. Med anhænger uden bremser er vægtgrænsen 750 kilo.

DK Automobiler – Din Aiways forhandler i Vejle

Hos DK Automobiler stræber vi efter at give vores kunder den bedste oplevelse, når de køber bil. Derfor kan du altid komme forbi vores butik i på Dandyvej 5 i Vejle og se på bilen du vil have, eller du kan kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon 75 72 80 00 eller mail info@dkautomobiler.dk.