suzukilogosmall
opel logo black
suzukilogosmallopel logo black

Servicekontrakter

Få et budget, der holder

Hvis du ønsker at få sat såvel økonomi som vedligeholdelse i faste rammer, er en serviceaftale lige dig. Sådan en kan du tegne hos din Suzuki forhandler DK AUTOMOBILER.

En serviceaftale gælder for et aftalt antal km i en aftalt periode på 2, 3 eller 4 år. Aftalen kan udover udgifter til serviceeftersynene også inkludere f.eks. dæk og vinterdæk. De samlede udgifter til vedligeholdelse over perioden - f.eks. for 75.000 km over 3 år - bliver omregnet til et beløb pr. måned, og usikkerhed omkring regningernes størrelse er dermed væk. Nemt og bekvemt.

Servicekontrakter

Når du tegner en serviceaftale hos DK AUTOMOBILER, dækker det faste beløb pr. måned også alle reparationer i perioden. Eneste betingelse er, at man husker at komme på værksted til tiden - dvs. indenfor de anbefalede serviceintervaller, som er for hver 15.000 km eller mindst en gang om året, hvad der kommer først. Bilen får derefter det aftalte serviceeftersyn, mens regningen allerede er betalt gennem det faste beløb pr. måned. Og den samlede udgift er vel og mærke ikke større for en serviceaftale, end hvis man blot sørger for at køre til serviceeftersyn hos DK AUTOMOBILER som normalt. For serviceaftalen er lavet direkte mellem DK AUTOMOBILER og dig, og derfor er det DK AUTOMOBILER normale timepriser, der ligger til grund for prisen i serviceaftalen.

Fordelen for dig er altså, at du kan overholde serviceplanen for din bil uden bekymringer om regninger på uønskede tidspunkter og uden bekymringer om regningernes størrelse. Prisen er aftalt på forhånd.

Åbningstider

Salgsafdelingen 
Mandag - fredag 09.00 - 17.30
Lørdag Lukket
Søndag 11.00 - 16.00
   
Værksted & Reservedele 
Mandag - fredag 08.00 - 16.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Kontakt os

DK AUTOMOBILER

Dandyvej 5
7100 Vejle

Telefon: 75 72 80 00
info@dkautomobiler.dk

Følg os på:

Facebook
Instagram

Download vores App

app logo Hent til IOS
app logo Hent til Android

OBS! Denne side bruger cookies og lignende teknologier.
Hvis du ikke ændrer browserindstillingerne, accepterer du det. Læs mere

Jeg forstår