• MDL. YDELSE KUN 1.995 KR.

  Privatleasing - Crossland Edition+
 • 0 KR. I UDBETALING!

  Privatleasing - Mokka Edition+ 100HK
  Mdl. ydelse: 3.495 kr.
 • Nyhed på vej

  Ny Astra plug-in hybrid
  Fra 339.990,-
 • BOOK TID HER

  Få et gratis forårstjek hos Opel

Vi har OPEL i hjertet!

Du husker os måske mest for Suzuki … men selvom vores status som autoriseret Opel forhandler er ny, så har vi som mangeårig autoriseret Opel-værksted et stort hjerte for de stærke tyskere … og er helt up-to-date på aktuelle modeller, kampagner og nyheder.

NY OPEL MOKKA
Opel sælger, Søren Lux

Autoriseret Opel forhandler i Vejle

Har de fornuftige biler fra tyske Opel fanget din interesse, så kig ind i vores store bilhus, se de aktuelle modeller og snup en prøvetur – helt uforpligtende.

Som autoriseret Opel forhandler i Vejle er vi først med det sidste – og hos os kan du møde de aktuelle modeller side som side med nyheder og kampagnemodeller. Fra de små, kvikke modeller over familiebilerne til stationcars og SUV’er.

Deler du dine overvejelser om dit bilvalg med os, spiller vi bolden tilbage med detaljeret information om præcis de modeller, der kunne være relevante fordi – og ikke mindst så giver vi dig en personlig, professionel rådgivning, som tager afsæt i mange års erfaring og ekspertise fra vores autoriserede Opel værksted, som ligger lige bag butikken.

Gå på opdagelse i Opels verden online … og mød os på Dandyvej, så hjælper vi dig videre.

Aktuel viden – og historik

Måske er et kompetent, effektivt og velfungerende værksted ikke det vigtigste, når du køber ny eller brugt Opel, for du forventer selvfølgelig ikke at være flittig gæst derude. Alligevel ser vi vores autoriserede Opel-værksted som et af vores stærkeste kort.

Her har vi nemlig samlet mange års erfaring og viden hos et team af specialuddannede mekanikere og serviceteknikere, som kender både aktuelle og tidligere modeller –og som har de specialkompetencer, der sikrer, at du kommer hurtigt på vejen igen efter et værkstedsbesøg.

Det er – og har altid været – vores mål, at yde et ekstraordinært kvalitets- og serviceniveau. Det sikrer vi bl.a. ved, at du som service- eller reparationskunde hos os altid kun har én kontaktperson – nemlig den mekaniker, som servicerer din bil. En stor og tidsbesparende fordel, der også sikrer kontinuitet fra servicebesøg til servicebesøg.

Og det er det autoriserede Opel-værksteds håndtering af de brugte biler, der sikrer, at vi også her kan give dig de rigtige gode biler til rigtig fornuftige priser.

Se et udvalg af brugt Opel

Opel Grandland X, Hybrid4 Cosmo Prestige aut.

aut. 19" alufælge 2 zone klima fjernb. c.lås nøglefri betjening kørecomputer infocenter startspærre auto. nedbl. bakspejl udv. temp. måler regnsensor sædevarm ...
374.900,-
1.registrering: 17/11/2021
Brændstof: Benzin
Kilometer: 6.000 km
Kilometer/l: 40.6 km/l

Opel Corsa, Elegance Van

16" alufælge varme i rat fuldaut. klima fjernb. c.lås fartpilot kørecomputer infocenter startspærre auto. nedbl. bakspejl udv. temp. måler regnsensor sædevarme h&os ...
1.495,-
1.registrering: 01/01/1970
Brændstof: Benzin
Kilometer: 0 km
Kilometer/l: 23.3 km/l

Opel Astra, T 125 Enjoy Sports Tourer

varme i rat 2 zone klima fjernb. c.lås fartpilot kørecomputer infocenter startspærre auto. nedbl. bakspejl udv. temp. måler regnsensor sædevarme højdejust. forsæder 4 ...
154.900,-
1.registrering: 01/09/2016
Brændstof: Benzin
Kilometer: 83.000 km
Kilometer/l: 20.4 km/l

Opel Corsa, T 100 Sport

17" alufælge varme i rat fuldaut. klima fjernb. c.lås fartpilot kørecomputer infocenter startspærre auto. nedbl. bakspejl udv. temp. måler regnsensor sædevarme h&os ...
234.900,-
1.registrering: 17/01/2022
Brændstof: Benzin
Kilometer: 6.000 km
Kilometer/l: 22.8 km/l

Opel Grandland, Hybrid Ultimate aut.

SNIGPREMIERE! KOM ALLEREDE FORBI NU OG SE DEN NYE GRANDLAND PHEV!! FRA 349.990 - ...
,-
1.registrering: 24/03/2022
Brændstof: Benzin
Kilometer: 1.000 km
Kilometer/l: 37.7 km/l
Webbureau ITTP