suzukilogosmall
opel logo black
suzukilogosmallopel logo black

Nye biler

Når du skal have ny bil

Vælger du køreglæde eller langt på literen – eller måske en kombination af begge dele? Hvis du kigger på ny bil, så er du altid velkommen til at hente inspiration til dit bilkøb i vores store udstilling. Her kan du sammenligne, prøve og få svar på alle dine spørgsmål. 

nye biler

Du kan snuppe en kop kaffe, kigge og overveje i fred og ro – eller du kan gøre brug af vores professionelle kompetencer og lade dig guide gennem de aktuelle modeller og muligheder.

Vi er opdateret på både tidligere og nuværende modeller samt planlagte lanceringer i fremtiden, og vi giver dig gerne en helt uforpligtende rådgivning, ligesom du også kan tage en prøvetur i en af modellerne.

Vi har blandt andet følgende Suzuki-modeller: Suzuki CelerioSuzuki Swift, Suzuki BalenoSuzuki IgnisSuzuki JimnySuzuki Vitara og Suzuki S-Cross.

 

En stor beslutning

Vi er bevidste om, at der er mange overvejelser og spørgsmål forbundet med et køb af en ny bil, og vores sælgere er godt klædt på til at guide dig igennem vores bilmærke og bilmodeller. På den kan du finde frem til den bil, der passer netop til dine behov og ønsker. Vi har mange tilfredse kunder fra bl.a. Horsens, Kolding og Vejle.

For at vi kan sikre dig, at du laver en bilinvestering, som du vil glæde dig over mange år frem, så har vi har et stort showroom i Vejle, hvor vi står klar til at byde dig velkommen. Her kan du studere vores biler, ligesom vi kan give dig svar på alle de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med køb af ny bil. 

Åbningstider

Salgsafdelingen 
Mandag - fredag 09.00 - 17.30
Lørdag Lukket
Søndag 11.00 - 16.00
   
Værksted & Reservedele 
Mandag - fredag 08.00 - 16.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Kontakt os

DK AUTOMOBILER

Dandyvej 5
7100 Vejle

Telefon: 75 72 80 00
info@dkautomobiler.dk

Følg os på:

Facebook
Instagram

Download vores App

app logo Hent til IOS
app logo Hent til Android

OBS! Denne side bruger cookies og lignende teknologier.
Hvis du ikke ændrer browserindstillingerne, accepterer du det. Læs mere

Jeg forstår