Kontakt os

Du er altid velkommen til sende os dine spørgsmål - både i og udenfor vores åbningstid. Vi gør vores bedste for hurtigt at vende tilbage til dig!
Fill out my online form.

Biludlejning

Lejebiler klar til dig

Hos os står der altid en lejebil klar til dig. Kræver jobbet ekstra fleksibilitet i en kortere periode? Kolliderer planerne i familien, så I ekstraordinært har brug for leje af bil? Skal I på weekend eller ferie – og mangler plads til alle? Har du valgt bilen fra, har ind i mellem alligevel brug for at blive godt kørende? Eller har din bil fået en skade, der kræver flere værkstedsdage, og som derfor gør hverdagen ekstra besværlig?

Så lej en bil hos os! Det koster ikke så meget, som du tror.

Biludlejning er en fast del af hverdagen hos DK AUTOMOBILER, og vi kan have en lejebil klar til dig på få minutter. Vi har altid en række klargjorte og fuldt tankede udlejningsbiler stående og kan hjælpe dig videre – uanset om du har brug for en lille, fleksibel mikrobil.

Lejekontrakten og lejebetingelserne for billeje hos er standardiserede og helt gennemsigtige, og vi gennemgår den selvfølgelig med dig, så du ikke behøver være i tvivl om noget.

Nedenfor finder du vores vejledende priser på billeje, men har du brug for leje af bil i en længere periode, så ring til os på 75 72 80 00 og få et uforpligtende og skarpt tilbud. Vi er placeret i Vejle, men har mange kunder fra bl.a. Horsens, Kolding og omegn. 

Priser på billeje

Vejledende priser på leje af bil pr. døgn. Udlejningspriserne er inklusiv kasko-/ansvarsforsikring, de første 100 km og moms

Mikrobil (personbil) 249,-/døgn
Ekstra km fra 2,-/km

Lille personbil 299,-/døgn
Ekstra km fra 2,50/km

Stor personbil 349,-/døgn
Ekstra km fra 3,-/km

Webbureau ITTP