suzukilogosmallopel logo black

Vil du være en del af DK Automobiler?

Hos DK AUTOMOBILER har vi en sjov og velfungerende hverdag - med masser af frihed under ansvar.

Teamet er sammensat af salg, administration og et bredt, velfunderet team af mekanikere og serviceteknikere på værkstedet - som alle møder ind med godt humør, bilentusiasme og god energi og som autoriseret Suzuki forhandler, autoriseret Suzuki serviceværksted og autoriseret Opel Partner er vi ikke bare opdateret - men har også et skarpt blik på fremtiden og ny teknologi.

Kunne du tænke dig, at være en del af holdet, så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning! Du kan også kigge ind til os på Dandyvej og snakke kort med enten Rasmus Nissen eller Martin Andersen - så kan vi hurtigt afstemme forventninger og vurderer om du som medarbejder og vi som virksomhed er et godt match!

Uanset om du skriver, ringer eller møder os, så behandler vi selvfølgelig din ansøgning fortroligt - og gemmer den i ca. 6 måneder, så du ligger i stakken, hvis der skulle opstå muligheder.


Lige ny søger vi:

‘Verdens bedste’ MEKANIKERLÆRLING

Ved du helt præcis, at du ønsker dig en karriere som mekaniker? Og er du nysgerrig, initiativrig, fyldt med energi – og sådan én, man kan regne med? Så behøver du ikke lede efter en læreplads længere! Så er du nemlig vores nye mekanikerlærling! Og vi er klar til at lære dig ALT, hvad der er værd at vide om biler og hverdagen på et travlt værksted!

Hos DK Automobiler er hverdagen på værkstedet travl, lærerig og sjov … og lige nu åbner vi værkstedsporten for en ung mekanikerlærling, der går målrettet efter en solid all-round uddannelse med afsæt i Suzuki og Opels spændende programmer.

Er det dig, så får du noget fra hånden, du er opsat på både at lære og gi’ en hånd med på små og store opgaver. Du er stabil, møder hverdag ind med godt humør – og har en grundlæggende forståelse for hverdagen i en moderne virksomhed, hvor en aftale er en aftale, og hvor vi hverdag gør vores bedste for at yde vores kunder en unik service.

Du kommer til at indgå i et stærkt hold af dygtige svende, som har ressourcerne til at sikre dig en grundig oplæring – og er du den helt rigtige, så er vi senere klar til at bygge ovenpå med kurser og efteruddannelse, så du altid er up-to-date og parat til spændende udfordringer! Du skal bare være nysgerrig og opsøgende …

Vi søger en ægte bilentusiast – og er du interesseret, så kig ind på værkstedet og hils på os! Du kan også ringe til Morten Nielsen på 30655805 eller Emil Rand på 30655814 eller sende os din ansøgning allerede i dag på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.!

Tiltrædelse hurtigst muligt – vi er klar, når du er klar! Og vi glæder os til at høre fra dig!

Åbningstider

Salgsafdelingen 
Mandag - fredag 09.00 - 17.30
Lørdag Lukket
Søndag 11.00 - 16.00
   
Værksted & Reservedele 
Mandag - fredag 08.00 - 16.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Kontakt os

DK AUTOMOBILER

Dandyvej 5
7100 Vejle

Telefon: 75 72 80 00
info@dkautomobiler.dk

Følg os på facebook